>>  Kosovo
Android       Chrome      

Radio Alba - 91.2 FM Klina - Flet dhe këndon me shijen tuaj

Poprock
Kosovo / Kosovo (ko)

Radio Alba - 91.2 FM Klina - Flet dhe këndon me shijen tuaj

Poprock
Kosovo / Kosovo (ko)

Radio Alba me seli në Klinë funksionon si radiostacion nga viti 2001 në frekuencen toksore 91.2 Mhz FM, dhe internet www.radioalba.eu. Radio Alba ju ofron program 24 orësh dhe mbulon 90% të rajonit perëndimor të Kosovës (Klinë, Pejë, Istog, Gjakovë, Deqan, Prizren). Radio Alba ka dëgjueshmeri që përfshine një territor me rreth 200 mijë dëgjues.
Share on Facebook Share on Twitter
From Server: 82.114.67.222
Apps:    Android       Chrome